Comentarii recente

  Categorii

  Povestea Carmen Pop

  carmen define studioDupa aproape douazeci de ani de cariera in televiziune, producator al unora dintre cele mai de succes show-uri tv “Surprize, Surprize”, “Cei mai iubiti romani”, etc.) Carmen Pop s-a simtit atrasa de creatia vestimentara, dupa cum declara chiar ea: „Ceva mocnea in mine de cand taiam rochiile mamei. Aveam atata inspiratie, atatea modele, idei si materiale in cap. Intuiam dinainte urmatorul trend fara sa am vreo informatie sau conexiune cu cei din domeniu, incat am zis, gata, acest hobby cu care cochetez de ceva timp trebuie sa-si ocupe locul in viata mea! Si uite asa a inceput povestea, cu rabdare si pasiune, mi-am format o echipa grozava cu care lucrez si care-mi intelege stilul si capriciile, echipa fara de care eu nu as fi putut face nimic azi.”

  Proiecte la care a lucrat sau a facut parte din echipa de creatie:

  “Montparnasse”- concept de design vestimentar impreuna cu La Blouse Roumaine, Andreea Tanasescu, Galeria Galateca, in cadrul caruia s-au creat outfit-uri intr-un stil orginal in care IA a fost ridicata la rang de regina,  concept preluat pe I.C.R. si expus mai apoi peste hotare.

  „Mamma Mia” – primul musical din Romania, productie semnata de Andrei Boncea, scenografie Petre Talea

  Concert aniversar Horia Brenciu – spectacol de craciun

  In prezent detine studioul de creatie vestimentara Define Studio, care este umbrela proiectelor si marcilor pe care le lanseaza pe piata. Pentru cei mici a creat singurul atelier de design vestimentar pentru copii, sub numele “Printesa Papiota”.